CB-nesmyslný výpočet

dudasek

Znalec
současný stav:cechu se počítají všechna získaná území

území bez spojení se základnou by se měl snad šlo zabírat(nahlášená chyba),ale bez spojení se základnou cechu by se neměla nezapočítávat.

je sice fajn,že se bojuje,ale jak může vyhrávat ech,co je "odříznutý" od základny??!

jedna chyba je,že cech získává další území bez spojení se základnou-druhá,že terorizuje další cechy a spojení není!
neměli by získat žádný hodinový zisk,když nemají kontakt se základnou....

dávám stejný nápad i do nápadů a snad to opraví dříve,než za 2 roky ....
 

LordFrunDor

Legenda
Zabírání území bez přístupu od základny... kde se to tu už řešilo? Zrovna od tebe bych čekal že dodržíš pravidla a pokusíš se před vložením příspěvku najít, zda už se neřešilo.

Duplicitní nahlášení chyby.
 

dudasek

Znalec
jj-nahlášeno a neřeší se...
ale teď řeším to počítání.jsme malý cech a tak nemůžeme konkurovat početným aktivním..ale aby vyhrával cech přestože trvale nemá přístup k základně je trochu na hlavu,ne?!když by neměl cesty nemůže mít ze zabraného území žádný zisk a neargumentuj prosím nějakým internetovým virtuálním spojením.samozřejmě by na hranicích byly rušičky a žádný teleport by nemohl být použit...
 

peepee77

Veterán
To je pěknej nesmysl. Nevidím důvod proč by cech neměl mít body za území který získal. To, že zrovna přišel o území který zbytek spojoval s tím základním vůbec nic neznamená. Mapa se mění několikrát denně.
 

dudasek

Znalec
nevadí-umíme i prohrávat,ale přijde mi nelogické,že se to počítá takto podle nerozumně. Zdá se,že zase tvůrci něco nedomysleli a chápu,že se Vám mé připomínky nelíbí...ono by kolikrát stačilo vzít vám silákům jedno území a dokud by jste si ho nevzali zpět neměli by jste hodinový přírůstek +1000,ale třeba jen 59 :)
 

peepee77

Veterán
Jo, takže by si slabší cechy vlastně nezahrály už vůbec. Ty silný by se v zájmu vlastního zisku snažily ty slabý vůbec nepustit od základny. Teď to děláme tak, že ty slabý podporujem v tom aby nám území braly a my pak zas měli kde bojovat, necháváme na územích oblehy aby měli motivaci a vyděláme na tom všichni. To co navrhuješ by to skoro jistě ukončilo.
 

dudasek

Znalec
naopak by si zahráli.to,co navrhuji by vlastně znemožnilo štítování na středu.chápu,že se to většině nebude líbit a i kdyby čekat 2 roky na realizaci nápadu nechci.
 

dudasek

Znalec
Duplicitní podání návrhu, tento případ se zde už řešil.
Víme o tom...
duplicitní není-jednou je to návrh..a podruhé chyba.jestli je chybou zabírání území bez spojení se základnou(potvrzené),tak je logicky špatně i ten přepočet.
hráči těchto chyb rádi využívají,takže to zazdili a s rychlostí realizace dobrých nápadů a co je horší oprav chyb se asi hodně dlouho nic nezmění.můžete to zamknout,hádáme se tu o ničem.díky