Diskuze ke Středověkým Kvantovým invazím

NoVa

Moderátor

Člen týmu
1759167490175.png

Vypravte se do Středověků v následujícím mistrovství Kvantových invazí od 2. října, veškeré podrobnosti se dozvíte v oznámení.

Pokud se chcete na něco zeptat nebo o aktualizaci diskutovat s ostatními hráči, toto je správné místo.
Mějte prosím na paměti, že váš názor se může lišit od názorů ostatních hráčů, nemusíte se zde navzájem o ničem přesvědčovat.

Vážíme si vaší zpětné vazby!

Pište prosím své názory věcně a konstruktivně a držte se tématu.
Abychom mohli vaši zpětnou vazbu předat vývojářům, bylo by důležité vzít na vědomí následující body:
  • Zpětná vazba, která obsahuje pouze jednu větu typu „Stává se z toho cestování časem!“, není užitečná. Nezapomeňte prosím uvést důvody svého názoru.
  • Totéž platí pro pozitivní zpětnou vazbu. Jsme za ni samozřejmě rádi, ale popsat, co přesně se vám líbí, je vždy velmi užitečné!
  • Omezte svou zpětnou vazbu na aktuální změny. Zpětná vazba typu „Měli byste raději vylepšit X“ nebo zpětná vazba, která odkazuje na jiný herní obsah nebo jiné funkce, není užitečná. Pokud se nezvládnete držet zadaného téma, raději nepište nic.
  • Nenahlašujte zde žádné chyby. Používejte prosím fórum o chybách.
  • Tlačítko „Poděkování“ použijte, pokud již jiný hráč dobře reflektoval váš názor.
Děkujeme a přejeme příjemnou zábavu!

Co k tomu říct? Od začátku invazí je hlavní výhrada hráčů, že se staví městečko pořád dokola. I v některém z těch Matových dopisů to bylo zmiňováno, že to lidi nebaví a že s tím něco udělají. Takže odpověď INNA na tuto výtku je, že musíte městečko stavět dokola JEŠTĚ VÍC, protože jinak si v pozdějších fázích invaze už vůbec nezabojujete. Fakt nevím, jestli se tomu smát nebo brečet, protože tohle snad ani není možné. Ještě bych pochopil, že INNO na zpětnou vazbu nijak nereaguje. Ale dělat přesný opak toho, co hráči chtějí, to mi už hlava vážně nebere.

michalek389

Odborník
Celkově se mi zdá že na to že udělali velký skok v KI tak odměny už teď před vydaním jsou dobre jen pro vetešnika vzhledem k tomu co davaji některé eventové budovy.
A co se hratelnosti KI týče tak zastávam názor že lidi co hrajou tuto čast hry tak ji hrajou jen za učelem kvantových medailí a jak ziskají časem všechna rozšíření přestanou býť KI zajimavé.

Georgio Giro

Turista
Tahle hra je zábavná hlavně pro hráče, co ji nehrají, ale povzbuzují ty druhé k lepším výkonům. :D

Supr by bylo prodloužit délku jedné sezóny o 14 dní na 25 dní a pokrátit dobu produkce budov z 10 hodin na 1 hodinu, současně přidat možnost 150 rozšíření navíc a postupně umožnit stavět budovy až po budoucnost, hra by tím nabrala na dynamičnosti. Také návody na stavbu města by byly přitažlivější, pokud by každá hodina ve hře měla samostatný půdorys. :D Proč je to teď tak jednoduché a nekomplikované, vždyť to ty první hráče žebříčku ani nezabaví, s takovým přístupem od INNO budou mít čas chodit na denní světlo. :mad:

Naposledy upraveno:
Chtěl bych moc poděkovat.Dolší krok k tomu odpojit radnici.Přemýšlím jak to napsat slušně,ale nic mě nenapadá.Jen možná použít slangové slovo.,,Vy jste to zase dojebali ,,a víc k tomu asi netřeba psát.

Hru jsem začal hrát před pár lety. Líbilo se mi jak je jednoduchá. Nyní je to stále více složité a komplikované a vlastně nevím jak postupovat smysluplně, abych dosáhl co nejvyšší efektivity města a už mě to přestává bavit. Časově omezené budovy, pořád řešit co povznést a hlídat zda opět povznést když dojde povznesení tak mazat, protože bez je to budova na houby prostě je těch budov příliš moc. Trhy jsou taky blázinec, tolik druhů měny a zmatek co je rozšíření co sada co budova .... KI je teď total chaos, další měna do sbírky a furt něco přestavovat. Nevím, ale FoE jsem měl za super hru, bohužel mě přestává bavit a nevím jak dlouho zůstanu. Nebaví mě pořád něco hlídat a pořád něco přestavovat ....

navalili na hrace x desitek povznesenych budov i dokonce uz drivejsich eventovek a nejsou ti nemecti troubove dat do hry pro hrace nejake oznameni,ze jim dana bouda skoncila...tohle je za me minus,a ti troubove to nikdy neudelaji,tak at jdou nekam...a presne,zmenili CB s oduvodnenim,ze chcou setrit nas cas,a prinasi daleko vice dalsi a dalsi veci,a casove narocne eventy jako bude ted..nevidi si do huby, delaji to jen pro svuj zisk a omezeni ziskani diamantu

Mě by zajímalo, proč jsou budovy páté přes deváté. Proč není nejslabší raný, střední vrcholný anejlepší pozdní? Takhle neustále lovím, co mám postavit, nedává to smysl.

chemik vole

Turista
Pokud pomineme, že je hrozně vysilující pořád dokola stavět osadu znovu a znovu, je tato změna KI celkem svěží novinkou, která nabízí něco, co mi tu po skončení CvC dost chybělo --> Strategie !!! Lidi pořád zapomínají, že hrají strategickou hru, která by je měla aspoň trochu nutit nad něčím přemýšlet, ne jen slepě klikat s nulovou myšlenkou. Stavění osady je pro mě teď mnohem zajímavější. Nabízí se tolik možností, tolik možných postupů. Pro hráče je mnohem jednodušší získat vyšší útok, vyšší příjem akcí, v mém případě nyní už 28650 akcí hodinově se 104 pranýři na 6 rozšíření za střípky. Za mě je to CAJK, dává to smysl a je to dobře hratelné :)

Spejbl

Turista
Vzásadě to děsně zjednodušili. Před tím sem se musel snažit aby mi na konci vycházely bonusy na armádu a zdroje, teď sem doslova s prstem nose natloukl takový bonusy, že ta arma byla málem nesmrtelná a na konci mi zbyly hromady zdrojů. Jediný co je "těžší" je začátek, protože holt lučištník na koni zaútočí okamžitě prvním útokem, takže je potřeba variovat bojový jednotky abych o ně nepřišel.

Zdravím, proč se kvantové invaze NESPOUŠTĚJÍ AUTOMATICKY?
proč musím čekat, až to v cechu někdo spustí? Nestojí to přece žádný poplatek a tedka už se ani nevybírá žádný druh.

qwertik

Dopisovatel
Možná se brzy poplatek vybírat bude, jak jinak ty prachy z lidí dostat, ne? A vybrat tu jednu možnost je přece velká odpovědnost.

To taky nechapu..proc to pise vyberte invazi..kdyz tam zadna volba neni. A to je uz dlouho tohle.

Ocekavam nejaky trial i na KI. Tu to jeste chybi,jako chybel obchod k CE a bum.