Diskuze ke změnám v Kvantových invazích

Dan 77

Veterán
No a jestli byl jejich záměr odstranit konkurenci (a kvůli tomu čekání na výhodnější uzly co do odměn), jak teda psali v oznámení, tak ani to se vývojářům úplně nepovedlo, když na uzlech s bossy nebo se závěrečným bossem bývají vždy lepší odměny. ;) :D

Dan 77

Veterán
Tento popisek už neplatí... Množství pokroku i výše šance na individuální odměny jsou stabilní (pouze v závislosti na úrovni a daném střetu)

1721244252862.png

Naposledy upraveno:

Dan 77

Veterán
Nevím, jestli se to už nahlašovalo jako chyba nebo ne, ale v osadě QI se nezobrazuje, kolik zboží stojí další rozšíření (chyba pouze v appce). Není potom jak přímo ve hře zjistit, kolik si toho zboží mám vyrobit, jenom to červeným písmem píše, že ho nemám dost... :D
(... Přitom v ostatních osadách s tímto zobrazováním problém není)

Naposledy upraveno:

Dan 77

Veterán
Špatný překlad... V AJ asi něco jako Goods choice, což opravdu není "Dobrý výběr", ale "Výběr zboží". A nejspíš Military choice, což bych přeložil spíš jako "Výběr armády" než jako "Vojenský výběr".
AD_4nXf5WQ8gAphC14CgPc_YzulzJPUBce3xs-PbNW5Ot-vnu3F7ramUIERQzsyUmPXg7w56giPCd68FqMFUwOE0mQ8d62CO5u6Qyhuci90cA3WFAfSQnpnBokNZ14triVqIsj3Lk8ewrYc7h0LLXvsVtwucwg8d5XkB01QT19bT

AD_4nXf5gedaVwTnAZKYCR3tx32TC10MZrzyxcAEf7i5x7MiV92E46yce6zOpNI2_pJYdS4eSGI6xKOCdaVq5DgnQ88oabmxIXbvQ_JH_WbIxmFtduO8QTIpUtLCv_ItmXM1bhzbtD9up5V0LmRY1zifNb-VnVfZ7SGYvUdalmGgCQ

... Navíc tady nelze předem zobrazit rozměry budov nebo třeba náklady na obyvatele

Naposledy upraveno:

Dan 77

Veterán
Vývojáři už o některých změnách v QI ani nepíšou...
- Razantní zdražování odstranění překážek za střípky
- Kvůli odstranění zastaralých grafických prvků změnšili i celé to okno s bojovým uzlem, ve výsledku čehož už tlačítka pro boj nejsou pod sebou (za mě škoda).
- Ale na PC ty zastaralé grafické prvky neodstranili zcela, zůstalo to u darovacích uzlů:
1722694366887.png

Zdravím, nikde jsem nedohledal, jak je to s platností kvantového průkazu za peníze ?

V popisku je, že platí do konce kvantového šampionátu. Máme v cechu hráče, který ten ,,zlatý" koupil hned na začátku a už jede druhý šampionát a má ho stále platný.

Když si ho koupím teď, jak dlouho bude platit ? 625 Kč není zrovna nejmíň a nerad bych o něj za pár dní přišel.

Děkuji.

Ušák Evžen

Odborník
ta odmena 20 procent Kvantovych akci v uzlu za 280 bodu dle me je spatne, jako udelat cely uzel,a neziskat ji ani jednou, to nemuze byt 20 procent, padajji same FP, ty musi mit tak 50 procent, chytak na hrace:)

Průkaz platí vždy na jedno mistrovství (tzn 6 kol). Aktuální mistrovství končí 5.9.
Takže nyní se to už defacto nevyplatí koupit (až další kolo). A ti co to koupili (hned na začátku) jedou stále první mistrovství ? Nebo to bylo ještě v testovací fázi a holt udělali dobře, že to hned koupili ?

Pak by to bylo nefér vůči těm ostatním....

Možná by bylo dobrý někde psát ten progress (počet kol, konec atd) - pokud to někde je psaný, tak pardon, jen jsem to nenašel,
:)

sabinabetty

Forge Einstein
Člen týmu
Takže nyní se to už defacto nevyplatí koupit (až další kolo).
To není úplně pravda. Pokud to koupíš na začátku mistrovství, tak ty odměny získáváš postupně, když to koupíš teď, dostaneš je najednou. Jediné v čem může být trochu nevýhoda jsou ty kvantové střípky co dostaneš navíc, musíš je stihnout utratit do konce mistrovství, jelikož ty se resetují.
A ti co to koupili (hned na začátku) jedou stále první mistrovství ?
Všichni aktuálně jednou 2. mistrovství. Pokud si to koupili na začátku 2. mistrovství mají to stále aktivní, pokud si to koupili dřív tak to aktivní již nemají (pokud si to nekoupili znovu).
Nebo to bylo ještě v testovací fázi a holt udělali dobře, že to hned koupili ?
Žádná testovací fáze nebyla.
Možná by bylo dobrý někde psát ten progress (počet kol, konec atd) - pokud to někde je psaný, tak pardon, jen jsem to nenašel,
To od kdy do kdy trvá aktuální mistrovství (šampionát) je napsáno při rozkliknutí žebříčku KI (na PC verzi, na mobilu to bude možná někde jinde, ale někde to bude).

Naposledy upraveno:
Všichni aktuálně jednou 3. mistrovství. Pokud si to koupili na začátku 3. mistrovství mají to stále aktivní, pokud si to koupili dřív tak to aktivní již nemají (pokud si to nekoupili znovu).
Díky za odpovědi, krom malé chybičky u tebe (asi) jede se nyní 2. mistrovství, tak ten člen, o kterém jsem mluvil se dušuje, že to koupil jen jednou a to na začátku a má to stále platné. Tak nvm, někdo musí kecat ;)

Elrrond

Turista
Tak ty nové kvantovky pro me 4 dnem prestavaji byt zajimave. Vojsko mi umira jak na bezicim páse. Tomuto neříkám vylepšení ale zkažení hry. Uý na dvou světech to přestali lidi v cechu hrát. A předtím hodně aktivní. Za mě velké špatné a raději bych předchozí model. Tam jsem to mohl hrát do konce Kvantových výzev. Tady si druhý týden ani neškrtnu.