Zde můžete vést diskuzi a pokládat dotazy ohledně další aktualizace.
Tohle označení mi tam zůstává taky, ale v krčmě přitom nejsem a je plno a třeba až za 2h se mi tam podaří vlézt.Na PC mám problém s návštěvou krčmy. Jakmile navštívím krčmu jako poslední, zůstává mi na židli označení, že je v krčmě volno.
Vůbec nevím, o co jde... Jestli animace toho, že jsem získal ocenění do radnice, tak to nezabírá celou obrazovku myslím. Možná by pomohl v oznámení screen. Takže nejspíš si té změny ani nevšimnu, když nemám ani tucha, o co jde.Provedli jsme úpravy animace úspěchů. Animace již nebudou vyplňovat celou obrazovku a budou vypadat ještě lépe!
Na PC mám problém s návštěvou krčmy. Jakmile navštívím krčmu jako poslední, zůstává mi na židli označení, že je v krčmě volno.
Chybu potvrzuju.Tohle označení mi tam zůstává taky, ale v krčmě přitom nejsem a je plno a třeba až za 2h se mi tam podaří vlézt.![]()
hele tenhle nápad by mohlo pár lidí podpořit,ale tady se ztratí...Dobrý den, jelikož mám k dispozici pouze mobil,ocenil bych přiblížení roztažením dvěma prsty u všeho i u popisu budov atd. Díky
přečti si:A kam to tedy napsat?