%20(1).png)
Líto ti jich být nemusí... v posledním eventu se mi to právě stalo, že jsem zapomnělTo bude kvůli tomu řádku za diamanty. Dneska už jsou lidé bohužel zvyklí na formát Battle passu, tak to Inno okoukalo a vyřešilo stejně se vším všudy. Funguje to jak má, tak nevidím důvod proč by s tím měl být problém. Max mi je líto lidí, co si odměny zapomenou vybrat...![]()
Nebudu jmenovat, ale existuje online hra, která je kompletně F2P, ve které navíc hráč může vydělávat premium měnu obchodem s hráčema a je to pravidlama legální a navíc je tam přes rok něco jako systém battle passu, který je také kompletně free a všechny odměny jsou k dispozici hráčům, jediné co stačí je plnit sadu úkolů, která rotuje co 1 3 a 7 dní.To bude kvůli tomu řádku za diamanty. Dneska už jsou lidé bohužel zvyklí na formát Battle passu, tak to Inno okoukalo a vyřešilo stejně se vším všudy. Funguje to jak má, tak nevidím důvod proč by s tím měl být problém. Max mi je líto lidí, co si odměny zapomenou vybrat...![]()
Tak tak sype to dia... Vzhledem k pauze mne minulý event stál docela pálku, protože jsem měl absenci odměny z truhlice a tedy jsem musel nahnat 40 tlapek jinak...Tipuju, že je to proto, abys vlezl do seznamu odměn a zjistil jakou báječnou odměnu bys dostal za dia.
Mě "baví" ligy, které dřív byly jen u sportovních eventů a dávaly tam smysl. A pak někdo zjistil, jak to pěkně sype dia.
Celkové event vypadá slibně a těším se na něj.
Ano také mám problém selectnout jiného hrdinu na to abych mohl sbírat odměny jak já chci.Chápu dobře, že na první pohyb v události musím použít toho výchozího hrdinu? Nějak nemám umožněno vybrat jiného.
To us vyřešily na beťe koupiš si tu budovu za diamanty a po 5 dnech ji zahodíšTi reknu presne co bude priste..jak to tu nazyvate budova z Battle passu...bude budova za 1200 dia ve sleve jeste...budou uvadet 1800 dia, a budova bude davata..slovy pet cislem 5 dni boost FP, pak konec a bude jen na okrasu. Jo Inno jede.![]()
Nelze vybrat jiný hrdina... kliknutí na něj nic nedělá (na jeho avatar)
bude dávat alespoň 100% ke každému získanému fb?? (sběr, odměny, cb, VB)Ti reknu presne co bude priste..jak to tu nazyvate budova z Battle passu...bude budova za 1200 dia ve sleve jeste...budou uvadet 1800 dia, a budova bude davata..slovy pet cislem 5 dni boost FP, pak konec a bude jen na okrasu. Jo Inno jede.![]()
a v tom je problém?? první krok je eventový tutoriál kdy to máš udělat aby jsi věděl jak protože s tímto eventem/stylem jsme se ještě nepotkali..Chápu dobře, že na první pohyb v události musím použít toho výchozího hrdinu? Nějak nemám umožněno vybrat jiného.
Vzhledem k tomu, že je ve vlákně oznámení řečeno, že s výchozím hrdinou můžu zůstat jak dlouho chci (v mém případě 0 krokůa v tom je problém??
To je myšleno jako ironie, doufám.protože s tímto eventem/stylem jsme se ještě nepotkali..
Jestli předchozí byla ironie, tak chválím za pěkně užitou gradaci.to samé máš že musíš absolvovat tutoriál na začátku hry na novém světě i když máš města na všech ostatních..
samozřejmě, můžeš s nim zůstat jak dlouho chceš, po začátku eventu = skončení tutoriáluVzhledem k tomu, že je ve vlákně oznámení řečeno, že s výchozím hrdinou můžu zůstat jak dlouho chci (v mém případě 0 kroků), tak to problém je.