Frontenac :)

Nyrpet

Nováček
Krásný večer :)
Mám na Vás dotaz a nápad..
Tato hra jede už x let a za tu dobu se dělají různé vylepšení, novinky a změny, jako třeba v CB
A věřím, že by nejen nebyl problém, ale že by i spoustu lidi uvítalo, kdyby se udělala změna i ve Frontenacovy....
Má za funkci dávat opakované odměny, které když vyberete, tak pak musíte x krát kliknout, aby se vám nastavil požadovaný ukol...
Hodně bych uvítal, kdyby jsme si mohli v něm mohli vybrat a zaškrtnout úkol- třeba použití 500 bodů.. a když je použijeme, tak odkliknout jeho splnění a výběr odměny a aby tam ten samí úkol zůstal a nemuselo se zas xkrát klikat, aby se ten úkol objevil?
Moc Vás prosím o nejen o promyšlení této věci, ale i o uskutečnění, protože to fakt hodně zpříjemní náhozy a výběry... Když jste dokázali zjednodušit CB, tak věřím, že dokážete i rádi zjednodušit i toto... :)

-matesking-

Turista
mžeš mi tohle prosim vysvětlit? "Má za funkci dávat opakované odměny, které když vyberete,.... "
Ja teda jako nevím ale podle mě Frontenac ma za ukol zvyšit odměnu za splněný ukol.
Jinak nevěřím že by foe mělo udělat zaškrtnutí ukolu aby jsi si mohl generovat např. diamanty. Je to nesmysl. Za mě by naopak měla byt i když opakovana řada ukolu upravena tak že pokud vyresetuješ/přeskočíš ukol např. 3x dostaneš se zpět na první z řady. Jsou to ukoly a máš je plnit. Pokud je lze přeskočit a jsou to opakovatelné ukoly nikdo tě nenutí je plnit.

Nyrpet

Nováček
mžeš mi tohle prosim vysvětlit? "Má za funkci dávat opakované odměny, které když vyberete,.... "
Ja teda jako nevím ale podle mě Frontenac ma za ukol zvyšit odměnu za splněný ukol.
Jinak nevěřím že by foe mělo udělat zaškrtnutí ukolu aby jsi si mohl generovat např. diamanty. Je to nesmysl. Za mě by naopak měla byt i když opakovana řada ukolu upravena tak že pokud vyresetuješ/přeskočíš ukol např. 3x dostaneš se zpět na první z řady. Jsou to ukoly a máš je plnit. Pokud je lze přeskočit a jsou to opakovatelné ukoly nikdo tě nenutí je plnit.
neměl jsem na mysli, aby se mohlo vybrat jaké máme dostat odměny... ale je tam v opakovacích úkolech x úkolů, jako použij x počet bodů, vyhraj x bojů, poraž x vojáků, udělej x výměn v trhu, atd a když ten úkol uděláš a chceš ho jet znovu, tak se musíš proklikat těmi ostatními možnosti a když třeba tohle děláš u použití bodů u výběru z města, tak jen pořád klikáš....
a tak sem měl na mysli, aby by sis mohl vybrat, který úkol chceš plnit a po splnění to tam bylo znovu a nemuset se furt proklikávat nepotřebnými úkoly..
Už se chápeme? :)

Kayro

Znalec
Jsem zvědavej zda si toho potřebný lidi všimnou a budou reagovat, at víme co a jak :)
Vtipné. Tohle je české fórum, tady si můžeš tak maximálně plácat játra. Jestli chceš mít šanci – tak jedna k tisíci, že si toho někdo všimne, a asi tak jedna k milionu, že to zpracuje – tak to jdi napsat na fórum betaserveru.

qwertik

Dopisovatel
Není to tak dávno, o zablokovali přeskakování úkolů v průběhu motivace, že prý se na tom rýžovalo, fakt si někdo myslí, že teď najednou dokonce dají nějaké zatržítko či co, aby se nemuselo překlikávat?

sabinabetty

Forge Einstein
Člen týmu
Tento návrh zde již zazněl několikrát. Vývojářům předán byl již dávno. A jak píše @qwertik nemyslím si že by to uspělo :)

-matesking-

Turista
co bych teda na frontenacu uvítal je opravdova odměna a ze všech ukolů. Ne jen z těch příběhových a opakovatelných, ale i eventovych. Ziskat např. víc zvonečku ted o vanocich. Ono jestli ma hráč dostat 10 nebo 20 zvonečku 70/140 už není takovy rozdíl hlavně když stejně hrač potřebuje na otočení těch zvonečku 10. Jo a když se dostanu jako neplatici hráč na 6 stránku tak tim že bych měl frontenac tak se rozhodně nedostanu na poslední stránku odměn eventu. Rozdoně by to byl krok směrem ke hráčům a dal by budově význam mít ji opravdu ve městě postavenou a snažit se jí mít na vyšším lvl.

sabinabetty

Forge Einstein
Člen týmu
Není takový rozdíl? :D Však je to dvojnásobek. A můj Frontenac mi dává 600 %. Pokud by měl fungovat i na eventové úkoly, tak by ten bonus snížili tak na max 20 % :)

Donald77

Nováček
A nešlo by třeba ,alespoň přidat tlačítko dolu pod opakovací úkol ,vedle zrušit dát ještě jedno vrátit? Nebo šipky vpravo a vlevo ,aby ty úkoly šli točit oběma směry? To překlikávání je opravdu na palici

sabinabetty

Forge Einstein
Člen týmu
Takový nápad byl již přeposlán několikrát, ale bez úspěchu. Popravdě se tomu moc nedivím. To by bylo zase moc jednoduché :)

Nyrpet

Nováček
Takový nápad byl již přeposlán několikrát, ale bez úspěchu. Popravdě se tomu moc nedivím. To by bylo zase moc jednoduché :)
Když dokázali zjednodušit u armády výměnu raněných a mrtvých vojáků za živý- jedním klikem, tak by určitě nebyl problém přidat 1-2 tlačítka, aby se zrušilo ve Frontenacu neustálí překlikávání úkolů... :)