Možnost deaktivovat manuální boje

Ahoj,

aktivní hráči v CB mi jistě dají za pravdu, že při CB jde hlavně o rychlost a kromě kvantity bojujících jde taky o rychlost samotného boje. Nepočítáme rychlost zabrání sektoru na minuty ale na vteřiny.

Rád bych navrhl přidání funkce (pravděpodobně do samotného nastavení hry) možnost úplně deaktivovat možnost manuálního boje, aspoň pro CB.

Hodně často se stává při rychlém hraní, kdy se střídají obrazovky útok, vyměnit jednotky, automatická bitva, zpět na bojiště, odměna, útok atd… tak ty tlačítka se tam občas různě melou. Ovlivňují to i samotné jednotky jestli mají poškození nebo jsou zdravé…a také že se zaměňuje v rychlosti tlačítko zpátky na bojiště s tlačítkem zahájit další bitvu, kdy obě jsou zelené…

Prsty jedou automaticky a rychleji než dojde impulz od mozku k prstu, že se má zachovat jinak…, čili člověk pravidelně klikne omylem na manuální boj a pak to trvá další asi 3-4 kliky než se vrátí zpět a jede zase automatikou… ztrácí tím minimálně dva boje.

Už jsem zažil hodně bojů o sektor, kde rozhodoval 1-2 boje…

Na podpoře je to zaujalo a podpořili, ať návrh rozvířím na komunikačních vláknech FoE… tak to tedy nahazuji zde k diskuzi.
Pokud se Vám tato možná zamlouvá, tak prosím o další rozšíření na dalších kanálech…

díkec.

Souhlasím s Lordem...
občas je to opravdu na mrtvici...když k tomu ještě připočtu to super vylepšení, kdy se Vám teď po novu na telefonu přiblíží CB mapa a hodí se to přiblblé info. Nejenom při vstupu na mapu CB, ale pokaždé, kdy se ukliknete a místo automatického boje dáte ruční...za tohle by měl někdo dostat pár facek.
Jsem pro nějaké zaškrtávací tlačítko na tabulce kde si člověk vybírá boj, kterým by se dalo ruční boj vypnout...

a proc..zachvili budete chtit ze jednim klikem udelate 10 boju a ne 1

a v nove CB prehodili vyjednavani s bojem...to bude litat nadavaek ze zacatku,jak jsou zvykli klikaci klikat na prvni tlacitko v CB

Termi

Psavec
a proc..zachvili budete chtit ze jednim klikem udelate 10 boju a ne 1

a v nove CB prehodili vyjednavani s bojem...to bude litat nadavaek ze zacatku,jak jsou zvykli klikaci klikat na prvni tlacitko v CB

Jediné čo chcem ja, aby bolo všade rovnaké prostredie na klikanie a nie že klikám pomaly v každej časti na inak zoradené tlačidlá. Príde mi to ako politika veľkoreťazcov, ktoré menia uloženie tovaru, až na to, že tu tej psychológii nerozumiem. Už som to niekde čítal, človek je u Nemcov zvyknutí na niečo iné, než na chaos.

Plus zoradenie tlačidiel. Tie, čo sú používané, nech idú za sebou a nie že, ak sa mi nezraní jednotka, už tam niečo vypadne a tým sa prehodí poradie tlačidiel a ja kliknem na ručný boj len preto, že predtým tam bol automatický boj. CB nie je o tom, aby som hľadal správne tlačidlo. CB o bojoch, tak nech je prispôsobené k tomu aj prostredie.

Osobne nechápem tomu, prečo tam vôbec musia vyskakovať nejaké odmeny. Však to je CB, je to boj. Nikomu to netreba, pretože tú informáciu počas bojov nevyužije. Je to hlúposť.

Termi

Psavec
Takmer celé užívateľské a štatistické prostredie v tejto hre je veľmi žalostné. Dopĺňajú sa tu veci, ktoré už mali byť dávno. Okrem toho sa kúskujú. Namiesto toho, aby sa to zmenilo naraz a poriadne, tak sa tu dávajú čiastočné nezmysly, ktoré sa potom upravujú.

To, ako sa tie novinky aplikujú, dokazuje len to, že skutočne sa informácie k programátorom/tvorcom od hráčov nedostávajú. A celé to poukazuje len na ich amaterizmus. A to nemyslím ako urážku, ale ako holý fakt.

Dokonca si nemyslím, že je správne to, aby bol medzi hráčmi a tvorcami medzikus, ktorý rozhoduje čo hore posunie a čo nie. Myslím si, žeby medzi tvorcami mal byť člen tímu, ktorý to má v hlave usporiadané, bude sledovať dianie na fórach a ktorý dokáže povedať: "Hej páni, toto je fakt dobrý nápad, skúsme to aplikovať."

Beta by mala ďaleko väčší dosah, keby tam človek neplatil kúpu diamantov. To je teda riadna hlúposť. A potom sa čudujú, že majú málo aktívnych testerov, lol.

Dan 77

Veterán
Dokonca si nemyslím, že je správne to, aby bol medzi hráčmi a tvorcami medzikus, ktorý rozhoduje čo hore posunie a čo nie. Myslím si, žeby medzi tvorcami mal byť člen tímu, ktorý to má v hlave usporiadané, bude sledovať dianie na fórach a ktorý dokáže povedať: "Hej páni, toto je fakt dobrý nápad, skúsme to aplikovať."
No jo, ale to by museli platit víc lidí... Minimálně jednoho z každé jazykové mutaci hry... Takto mají místo toho dobrovolníky...

Také souhlasím s návrhem, nebo aby se aspoň přehodila tlačítka pro ruční a automatický boj u druhé vlny boje. Neustálé nechtěné klikání na ruční boj je strašně otravné.

qwertik

Dopisovatel
On je hlavní problém, že tohle byla kdysi budovatelská strategie a postupně se z toho stala tupá klikačka stylem kdo klikne víckrát a rychlej, vyhrává. A aby mohl víc klikat tak musí vysolit prachy. Takže za mě třeba tlačítko na libovolný počet bojů dle uvážení hráče.

A zachvili budete chtit tlacitko, ne na jedn boj, ale deset,sto,tisic naraz. Za me jen at to tak zustane. Nebo presne jak pise nahore,stava se z toho/stala se z toho..tupa klikacka. :)
Az budete mit polovicni sektor,tak vam ani zmena,ci zaniknuti tlacitka nepomuze,udelate mene boju i tak,sice odmeny jsou nasobeny,ale sance padnuti diamantu se hodne krati,a ze dostanu 90 to je pekne,kdyz si kliknu na sektoru jednou ani mozna to ne.:)

Je tady spousta názorů na to, aby manualní boje byli jakýmkoli způsobem odstraněny. I já se připojuji a apeluji na toho rádoby IT inženýra, který tuhle stupiditu vymyslel a prohodil tlačítko manuální s automatem. Naprosto geniální, fakt !! Copak k vám do teď nedorazili negativní reakce na tuhle píčo.vinu???? Proč s tím sakra něco neuděláte??? Vždyť to je na infarkt, když v CB čekáme na boj, pak se spustí, máme na území 10s ! Když se daří a nekliknu na ruční boj, stihnu 6-8 bitev. A víte co to je, když několik dlouhých minut čekám na odpočet, pak se území otevře a já v tom fofru kliknu na ruční boj? V okamžení mám tlak 300 na 200 a už hledám místo, kam s tím telefonem švihnu ! JEŽIŠMARJÁ, MOHLI BY JSTE LASKAVĚ KONEČNĚ TUHLE KRÁVOVINU ODSTRANIT?!?!?!?!