Není to sarkasmus ani v nejmenším. Fajn, jestli ti nevadí, že jedno hřiště sdílíš s někým, kdo nehraje fér, neřeš. Ale mě to jedno není, takže pokud mám nějaké poznatky, že někdo nehraje až tak úplně podle pravidel, předám je dále a podpora si to nějak vyhodnotí. Udělám a dělám tak v každém takovém konkrétním případě. Možností dle čeho usvědčit mulťáka je nespočet, nebudu je jmenovat, bylo by to návodné, mohl bych mařit práci podpory a to nechci ani v nejmenším. Pokud bereš tohle jako ,,bonzování" tak bych i napsal, že to o tobě něco vypovídá, ale nenapíšu, protože tohle je v našich luzích a hájích takový obyčej, holt jsme pořád ještě mentálně východoevropská země a tomu středu se blížíme jen někteří. Pokud někdo stojí na straně padouchů, byť přímo zlo nepáchá, je úplně stejný, jako padouši samotní. Akorát, že z toho sám nemá profit jako oni, což je to úplně nejsrandovnější. Já z toho, že se mi podaří ,,odstřelit" takového padoucha profit jako hráč mám. Hřiště se pročistí a hra je fér.