michalek389
Psavec
Prvni mestečko hotove 37/38 ukolu tych 75 ohnostroju je totiž na velmi dlouhou dobu
7000 - 8500 dia, pokud budeš mít štěstí na hrnce v příhodách...je tu někdo kdo zkoušel hledat nebo propočítat nějakou rozumnou cestu k druhé eventové budově?? at na to koukám jak chci tak mě náklady na druhou budovu vychází v absolutně nesmyslných číslech - tak jestli dělám někde nějakou botu nebo to tak je..
[...]je to dovedně skryto v zavádějícím pojmenování nastavení: "Správa využití dat - Spravuj své kontaktní předvolby a způsob ukládání a zpracování dat". To pak vede na web, kde si člověk může zaškrtnout, co chce dostávat na mail.
Já na to dříve neklikal, protože mám pevnou linku a wi-fi, takže mne data nijak netrápila. A teď vidím, že to tlačítko je něčem úplně jiném - nikoliv o "datech", ale o "osobních údajích". Holt chyba v překladu [...]
bez dia to určitě jde dohrát - ale pokud chceš začít ted tak nemáš nárokZeptám se jen pro jistotu, abych zbytečně neplýtval energií - bez dia se na level 10 eventovky nedostanu, že ?
I vloni to byla každá třetí velká výhra.Změna proti loňsku je asi v tom, že vylepšení budovy je každá 3 velká výhra ne druhá jako loni(nevím jestli si to pamatuju správně takže bez záruky).
Ne, jde to 4×.Na to abys dostal vylepšení budovy z těch truhel musíš otevřít všechny(loni to stálo cca 5500zlaťáků). Bez dia je otevřeš max. 2x a to ještě musíš uspořit kde to půjde...
bohužel to závisí na tom jak moc ses snažil splnit všechny úkoly abys dokončil městečko. Pokud jsi to jel podle úkolů, včetně těch na vylepšení správců továren, přicházel jsi zbytečně o zlato, které ti pak chybělo na bedýnky.