Rady pro méně zkušené

• Zakladatel vlákna DeletedUser17037
  • Vytvořeno

DeletedUser17037

Host
Ahoj byl bych rád kdyby všichni zkušení zde radili těm méně zkušeným.

DeletedUser17532

Host
Posledni dobou mi kradou výrobu. Jak tomu zabranit a jak mohu i ja takto ziskat suroviny?

dudasek

Znalec
Posledni dobou mi kradou výrobu. Jak tomu zabranit a jak mohu i ja takto ziskat suroviny?
zabránit:
1/buďto si zasekáš město defenzivníma vb(vasil,dealský ,terakota)+spousta stážních ohňů a v úkolech půjdeš před svou dobu a tam seženeš jednotky +1 věku a ty už útočníkovi nějakou škodu většinou udělají-v obrně nezemřou dpopravdy,tak se neboj...
2/naplánuj si výrobu,tk aby jsi ji včas sebral-třeba 8h/24h

získání rabováním u lidí,co jim porazíš obranu...abys byl dobrý bojovních chce to vb:diova socha,cáchy,castel:nejlépe +10 lvl,pak pomáhá arktická oranžerie,kraken..
=s tou sestavou proběhneš Cechovní expedice a s chrámem už nějaká ta reliquie padne

Rady pro méně zkušené. Dobrá.
Mohl by tu někdo podrobně vysvětlit jak získat Marsovskou rudu.
Prosím předpokládejte, že jsem idiot kterému je to potřeby vysvětlit podrobně a který to teď zapnul a ví o hře úplný kulový.
Děkuji všem kteří se o to pokusí.

sabinabetty

Forge Einstein
Člen týmu
Marsovskou rudu získáš na Mapě území Marsu. Ve většině případů jsou hráči, kteří se ptají na zisk rudy, v této mapě pozadu. Až se na tu mapu dostaneš tak již uvidíš naleziště rudy. Stačí tedy pak jen klasicky získat provincii kde naleziště je a poté zahájit těžení.

Jak já to vidím je to pokus herní společnosti vylákat z hráčů diamanty případně je tímto donutit ke koupi diamantů.

sabinabetty

Forge Einstein
Člen týmu
Výzkum a mapa by se měly dělat najednou, pokud se zanedbává jedna část tak holt potom musí hráči čekat. Pro mne bylo samozřejmé že když zkoumám nějakou dobu tak jsem i na její mapě.

*Nobody*

Turista
nejlepší postup je asi.. chci skočit například do Venuše, tak si nejdříve otevřu všechny provincie
na Venušské mapě (jednotky z Planetek s tím nemají problém), jakmile skočím do Venuše,
mám veškerá naleziště okamžitě k dispozici...
to platí samozřejmě od Budoucnosti.. v Budoucnosti v klidu uděláte celou ledovou, oceánskou
a virtuální mapu.. takže je lepší být na mapě provincií vždy napřed, než pozadu